Gerakan LGBT (Lesbian, Gay, Biseksual, Transgender) Mula Mengganas!!!!! Hati Hati !!!!!!

0 commentsKetika Paul Wolfowitz memberi dana dan sokongan kepada kaum Gay Turki, ramai pemerhati dan pemikir mengambil kesimpulan bahawa Paul Wolfowitz juga adalah seorang gay.klik sini

Bagaimana tidak jikalau Wolfowitz sentiasa membacking golongan gay termasuk berdiri kuat di belakang Anwar Ibrahim yang disahkan mengamalkan kegiatan homoseksual 10 tahun yang lepas.klik sini

Sebuah pertubuhan GAY Filipina, The Progressive Organization of Gays in the Philippines atau diringkas menjadi PROGAY Philippines pula berdemonstrasi menyokong Anwar ketika pertama kali Anwar dituduh melakukan homoseksual. Kenapa persatuan Gay ini menyokong Anwar jikalau Anwar tidak terlibat dalam kegiatan homoseksual. Hanya golongan gay sahaja yang kenal golongan mereka. Maka dengan itulah sokongan dan demonstrasi dibuat. Klik di sini untuk melihat demonstrasi PROGAY tersebut.


Lebih daripada itu, laman web Gay Asia Fridae.com juga pernah menyiarkan artikel tentang sokongan mereka terhadap Anwar. Klik di sini. Jikalau mereka (Gay) mampu dan redha menyuarakan sokongan terbuka kepada Anwar, berkemungkinan besar mereka mengenali Anwar lebih banyak berbanding penyokong Anwar yang membabi buta terus menyokong tanpa mengkaji. Laman Web ini secara jelas mengklaim bahawa Anwar memang seorang Gay. Sesungguhnya golongan Gay berani dan secara terbuka mendakwa mereka adalah Gay!. Demikian juga mereka kenal kawan-kawan mereka yang Gay.

Kumpulan LGBT (Lesbian, Gay, Biseksual dan Transgender) merupkan suara yang terbuka dan sudah jelas bermaharajalela masa kini. Kita takuti jikalau suara ini mendominasi dunia, tidak hairan pristiwa dunia ditebalikkan sepertimana Kaum Sodomi yang mengamalkan homoseksual mungkin sekali lagi akan berlaku. Kita takut jikalau Anwar yang jelas disabitkan kesalahan meliwat 10 tahun lepas itu menjadi tokoh penting yang akan membebaskan dan memerdekakan golongan homoseksual ini di Malaysia. Malah peranan yang Anwar mainkan bukan setakat di Malaysia, malah seantero dunia kerana dibelakangi oleh tangan-tangan tersembunyi.klik sini untuk melihat sejarah kaum sodom yang mengamalkan homoseksual. Sesungguhnya sejarah itu berulang, kini tokoh itu ada di Malaysia!!!!


Di Malaysia, gesaan LGBT ni mula masuk melalui pesta "Seksualiti Merdeka". Inipun disebabkan adanya badan-badan NGO (Civil Society) seperti Human Rights Committee of the Malaysian Bar, SUARAM, PT Foundation, KRYSS, Women's Candidacy Initiative, Persatuan Kesedaran Komuniti Selangor (Empower), Purple Lab, Matahari Books, Sisters In Islam, Women's Aid Organisation, Amnesty Internationaland The Annexe Gallery. Badan-badan NGO inilah yang sebenarnya diingini oleh Anwar dalam agenda demokrasi plan Amerika.

Dalam plan itu, demokrasi mengandungi beberapa aspek iaitulah : (lihat no.2)
1. Kebebasan untuk menyuarakan pendapat
2. Perbanyakkan civil society : Masyarakat Madani
3. Kebebasan yang bersifat pluralistik
4. Kebebasan beragama

Perhatikan no.2 berkenaan dengan civil sosiety. NGO-NGO (civil sosiety) yang memperjuangkan hak asasi songsang ini sebenarnya mahu mewujudkan undang-undang dan akta yang mengiktiraf golongan homoseksual. Dengan pengikitirafan ini, golongan ini akan mudah untuk mengamalkan seksual songsang secara terbuka. malah akan berjaya membuka salyran tv tersendiri. Inilah namanya demokrasi plan agenda tersembunyi Amerika untuk mewujudkan kembali zaman sodomi. klik di sini

Pada 10 June 2010, komuniti gay di Malaysia yang memperjuangkan LGBT ini telah menghantar memorandum kepada SUHAKAM berkenaan dengan diskriminasi yang diterima oleh LGBTIQ di Malaysia. Alasan utama komuniti ini adalah hak asasi manusia. Sekali lagi kumpulan songsang ini menggunakan status "Hak Asasi" manusia untuk terus diiktiraf. Pada mereka, perbuatan meliwat dan kegiatan homoseksual atau biseksual itu adalah hak individu manusia. Sedangkan pada hakikatnya ia mencabuli hak normal manusia dalam seksiologi!! Klik sini untuk melihat memorandum tersebut.Ini senada dengan Anwar Ibrahim dalam Hak asasi manusia! klik sini

Malah dengan jelas lagi nyata, Anwar tanpa segan silu menghadiri Festival Q yang dihadiri oleh golongan LGBT di Indonesia. Festival Q yang bermula pada 24hb September hingga Oktober adalah pesta filem bagi golongan LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual and Transexuals). Di Jakarta, Anwar menetap di Hotel Four Seasons yang berdekatan dengan pusat festival tersebut iaitu Eramus Huis. Antara program yang diadakan adalah forum, ceramah dan perbincangan mengenai LGBT. Klik sini.

Sir Richard Branson pula baru baru ini telah bersuara menyokong Anwar. Klik sini untuk melihat skongannya terhadap Anwar Ibrahim. Persoalannya siapa Sir Ricahard Branson ini?? Sir Richard Branson adalah seorang gay yang memiliki sebuah kelab gay. Dia merupakan orang yang kuat memperjuangkan LGBT di dunia dan dia mempercayai bahawa kebebasan total sebenarnya adalah dengan melakukan pelbagai seks termasuk homoseksual, lesbian dan biseksual. Klik siniAnwar Ibrahim sebenarnya telah mengadakan pertemuan tertutup dengan Amnesty International, (AI) sebuah organisasi hak asasi antarabangsa.Oleh kerana dunia barat melihat homoseksual sebagai hak asasi manusia, maka dengan ini, Anwar akan mendapat tempat di luar negara. Barat sebenarnya sudah tahu Anwar seorang Gay. Menurut Amnesty International, mendiskriminasi atau menghukum golongan homoseksual adalah bercanggah dengan dengan hak asasi manusia. Oleh sebab itu menjadi tanggungjawab AI untuk melindungi golongan LGBT (Lesbian, Gay, Biseksual dan Transgender) untuk menikmati kehidupan peribadi seksual mereka. Klik di sini

Setelah membuka laman web berkenaan, penulis tersentak dengan satu idea bahawa Anwar sebenarnya mahu perlindungan daripada Amnesty International ini. Ini satu kerja yang berat bagi kita jikalau Anwar lari dari perbicaraan mahkamah sepertimana yang dilakukan oleh Raja Petra. Disebabkan Anwar dengan mudahnya dapat perlindungan dari Badan seperti Amnesty International. Lihat sahaja cerita Salman Ar-ryusdi yang lari meminta perlindungan dari kerajaan Britain setelah kerajaan Iran mengeluarkan hukum bunuh terhadap Salman Ar-Ryusdi.


Passport Anwar tidak dapat ditahan kerana beliau telah membayar jaminan bon pribadi RM20,000 atas alasan bahawa seseorang itu tidak bersalah sehingga disabitkan bersalah oleh mahkamah. Inilah masalahnya. Ada kemungkinan besar Anwar akan lari ke luar negara meminta perlindungan Amnesty International ini sebelum disabitkan bersalah oleh Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur . Dipercayai bahawa Anwar telah mengakui bahawa beliau seorang Gay kepada rakan-rakannya di luar negara. Ini jelas apabila Paul Wolfowitz yang merupakan seorang Gay juga terus menyokong terus menerus Anwar Ibrahim.

Untuk akhirnya, banyak persoalan yang perlu dijawab. Masalah juga perlu diatasi. Sesungguhnya kita berhadapan dengan gerakan LGBT yang amat dahsyat. Serangan samaada dari :
1. Golongan NGO yang memperjuangkan LGBT,
2. Juga figura homoseksual iaitu Anwar Ibrahim yang memperjuangkan LGBT ,
3. Tokoh Penting dalam Plan demokrasi Amerika yang menyokong LGBT
4.Serta sudah pasti Syaitan yang ada di mana-mana mahu mewujudkan LGBT ini


Serangan ini harus dihalang demi mewujudkan sebuah negara Malaysia yang bebas LGBT, serta dunia secara amnya sebelum bala yang pernah menimpa kaum sodomi @ kaum nabi Luth. Sesungguhnya sejarah itu berulang, takut-takut nanti sejarah itu bertulang di negara Malaysia ini dengan adanya tokoh penting yang senada dengan LGBT ini iaitulah Anwar Ibrahim!!! Hati hati !!!!

[...]

Tafsiran Terhadap Kehadiran Anwar Ke Persidangan " International Meetings of Prayer for Peace Di Barcelona"

2 comments
Gempar !!! Anwar menghadiri persidangan yang dianjurkan oleh gerakan komunuti Sant'Egido Kristian Itali. Klik Sini

Seperti yang diketahui bahwa komuniti Sant'Egido Kristian ini adalah mazhab gereja yang selalu menyuarakan tentang inter-religious, pluralisme, persamaan, inter-faith dan konsep kebersamaan dalam satu wadah sejak zaman 1980-an lagi.

Penulis memerhatikan gerakan Sant'Egido ini mahu mewujudkan satu pusat haji "pilgrime" bagi semua agama agar semua manusia berada dalam keadaan aman. Gerakan gereja Sant'Egido ini sebenarnya mahu mematikan jihad Islam. Bagi gerakan ini, perang itu adalah satu dosa dan harus dihapuskan. Seharusnya manusia hidup aman damai tanpa berlaku pergaduhan dan peperangan.

Gerakan ini sebenarnya tidak memahami hukum alam dunia iaitu wujud dua unsur yang bertentangan iaitulah baik dan jahat. Seharusnya jahat itu dihapuskan dengan jihad mahupun dengan perang untuk menjadikan dunia lebih aman dan makmur.

Status dan deklarasi untuk mewujudkan negara aman dengan konsep keamanan untuk semua tanpa berlaku perang dan jihad akan menjadikan dunia tidak memerangi kejahatan dan keganasan.Tidak memerangi keganasan sebenarnya mewujudkan keganasan. Itulah sebabnya makin mengamalkan pluralisme makin menyebabkan ketidakamanan dan kestabilan.

Konsep pluralisme gerakan Sant'Egido ini sebenarnya adalah satu tindakan pemikiran yang tidak memahami hukum alam dunia. Firman Tuhan dalam Al-Quran : "Fa alhamaha fujuraha wa taqwaaha". Bermaksud " (Allah) mengilhamkan manusia dengan kejahatan dan kebaikan". Jadi, jihad itu harus diteruskan untuk melawan kejahatan, bukan dengan pluralisme yang menafsirkan perang jihad sebagai kejahatan sebenar.

Penulis mengambil kesimpulan bahawa figura Anwar Ibrahim yang menghadiri International Meeting Of Prayer For Peace adalah tindakan salah satu plan pluralisme Amerika. Plan pluralisme Amerika yang ingin mewujudkan dunia yang aman tanpa perang sebenarnya mahu menjajah negara Islam sepenuhnya. Slogan menentang keganasan adalah untuk menjajah dunia kerana keganasan ada di mana-mana. Slogan "No War" sebenarnya mahu mematikan semangat jihad dalam jiwa muslim. Slogan kebersamaan dan keamanan sebenarnya adalah untuk mewujudkan konsep semua agama benar dan semua masuk syurga.

Untuk akhirnya, tindakan Anwar Ibrahim menghadiri persidangan ini harus dikecam kerana ia membawa status nama tokoh islam, membawa nama agama islam, membawa nama Malaysia sedangkan hakikatnya Islam tidak selari dengan tindakan Anwar Ibrahim serta Malaysia sudah menjadikan Anwar sebagai buangan politik yang tidak berguna. Anwar telah mencemarkan nama Islam dengan menghadiri persidangan anjuran komuniti Sant'Egido Kristian ini. Jangan biarkan Anwar terus membawa "nama Islam" ke persidangan yang dianjurkan oleh Barat yang anti-Islam!!!


[...]

Gesaan Anwar Ibrahim Selaras Dengan LGBT (Lesbian,Gay,Bisexual,Transgender)

1 comments


LGBT merujuk kepada Lesbian, Gay, Biseksual dan Transgender. Gerakan LGBT kini meluas di dunia masa kini. Sepertimana yang diketahui Malaysia sebagai negara Islam tidak mengiktiraf kaum songsang ini untuk mendominasi negara.

Ini jelas apabila Anwar Ibrahim dipecat dari kerajaan Malaysia kerana melakukan homoseksual dan rasuah. Alasan pemecatan ini kukuh disebabkan Malaysia merupakan negara Islam yang tidak mahu seorang homoseksual menerajui kepimpinan negara. klik sini

Homoseksualiti ini sememangnya bertentangan dengan ajaran Islam. Maka dengan ini, gerakan kumpulan LGBT dianggap sebagai musuh Islam. Menentang LGBT itu sememangnya perlu dan satu kefarduan. Ini jelas apabila gesaan-gesaan LGBT untuk menuntut hak kebebasan merobohkan sistem kekeluargaan dalam Islam.


Sistem kekeluargaan pula merupakan tunjang bagi negara. Robohnya nilai kekeluargaan akan merobohkan negara. Maka LGBT ini harus ditentang sehingga akar-akarnya. Sehingga kini tidak ada figura yang berani menyuarakan makna kebebasan hak asasi golongan minoriti ini melainkan Anwar Ibrahim !!

Antara tuntutan LGBT adalah :
1.Mahu perkahwinan sejenis diiktiraf di mana-mana negara
2.Gay dan Lesbian adalah naluri semulajadi manusia, harus didokong oleh pemerintah
3.Pertukaran jantina haruslah diperbanyakkan untuk melahirkan manusia moden
4.Kebebasan seksuality yang meliputi segala macam bentuk seksual

Sejak negara Malaysia merdeka, tidak ada pesatuan persatuan yang menyokong suara yang selaras dengan LGBT ini. Cuma dalam Malaysia wujud satu bentuk pesta seksualiti merdeka. Pesta seksualiti merdeka ini pula dimanipulasikan oleh pejuang LGBT untuk mempromosikan nilai songsang mereka ke dalam Malaysia.

Berdasarkan dengan slogan "Tubuh kita adalah hak kita", maka LGBT selari dengan kebebasan hak yang diperjuangan oleh Anwar. Anwar Ibrahim yang merupakan figura kebebasan cenderung untuk mengangkat martabat ini dengan kebebasan dan pendemokrasian hak yang terkandung dalam falsafah liberalismenya. klik sini
Falsafah Liberalismenya jelas apabila Anwar dengan jelas sering menyebut nama Adam Smith dan John Lock iaitulah tokoh liberalisme. Liberalisme adalah fahaman yang membebaskan hak manusia dari cengkaman agama. Agama seperti mana yang diketahui oleh umum merupakan institusi yang paling menentang lesbian, gay, biseksual dan transgender. Samaada agama Islam, kristian mahupun agama-agama lain di dunia ini kesemuanya menentang LGBT. Maka dengan fahaman liberalisme secara automatik pasti mendokong LGBT ini.


Gerakan LGBT mahu membebaskan cengkaman agama untuk terus mengikuti naluri songsang golongan minoriti ini. Itulah sebabnya kita lihat pemikiran Anwar selari dan senada LGBT. Bukti di bawah ini sudah cukup untuk mengatakan bahawa Anwar memang pejuang LGBT :
1. Anwar menyokong NGO-NGO yang songsang ini dengan mengatakan inilah hak manusia.klik sini
2. Landasan pemikiran Anwar selari dengan liberalisme.Liberalisme adalah Falsafah yang membebaskan hak seseorang itu dari cengkaman dan hukum agama.klik sini
3. Anwar diiktiraf sebagai tokoh moderate islam. Moderate islam selari dengan Islam liberal yang mengatakan bahawa homoseksual tidak salah dan dibenarkan dalam Islam. klik sini
4. Tingkah laku Anwar yang meliwat Azizan, Sukma Darmawan, Saiful Bukhari dan banyak lagi menunjukkan homoseksuality adalah kehidupan Anwar.
5. Parti Keadilan Rakyat yang diperjuangkan oleh Anwar selari dengan konsep equality persamaan. Persamaan dari segi apa? Persamaan dari pelbagai aspek termasuk menyamaratakan lelaki dan perempuan, sama dengan biseksuality.

Kesemua bukti ini jelas, Anwar merupakan pejuang LGBT di Malaysia. Apa lagi bukti yang harus dikemukakan selain daripada bukti yang kuat iaitu Anwar memang seorang Homoseksual. Bukti jelas di depan mata kepada semua masyarakat Malaysia. Kebebasan, kesamarataan dan hak asasi manusia itu telah diretorikkan oleh seorang pakar retorik sehingga gagasan itu seperti menyamai nilai-nilai murni dalam Islam.

Pada hakikatnya kebebasan adalah bermakna kebebasan meliwat, kesamarataan adalah bermakna menyamaratakan lelaki dan perempuan, dan akhirnya hak asasi manusia itu bermakna, homoseksual itu adalah hak manusia yang tidak perlu dipersalahkan kerana ia juga merupakan satu hak untuk hidup.

Awas, sokongan anda kepada Anwar Ibarahim adalah sebenarnya membawa saham anda kepada neraka !!!!

[...]
 
© 2009 | EMANG DA GALILEO |