Gesaan Anwar Ibrahim Selaras Dengan LGBT (Lesbian,Gay,Bisexual,Transgender)


LGBT merujuk kepada Lesbian, Gay, Biseksual dan Transgender. Gerakan LGBT kini meluas di dunia masa kini. Sepertimana yang diketahui Malaysia sebagai negara Islam tidak mengiktiraf kaum songsang ini untuk mendominasi negara.

Ini jelas apabila Anwar Ibrahim dipecat dari kerajaan Malaysia kerana melakukan homoseksual dan rasuah. Alasan pemecatan ini kukuh disebabkan Malaysia merupakan negara Islam yang tidak mahu seorang homoseksual menerajui kepimpinan negara. klik sini

Homoseksualiti ini sememangnya bertentangan dengan ajaran Islam. Maka dengan ini, gerakan kumpulan LGBT dianggap sebagai musuh Islam. Menentang LGBT itu sememangnya perlu dan satu kefarduan. Ini jelas apabila gesaan-gesaan LGBT untuk menuntut hak kebebasan merobohkan sistem kekeluargaan dalam Islam.


Sistem kekeluargaan pula merupakan tunjang bagi negara. Robohnya nilai kekeluargaan akan merobohkan negara. Maka LGBT ini harus ditentang sehingga akar-akarnya. Sehingga kini tidak ada figura yang berani menyuarakan makna kebebasan hak asasi golongan minoriti ini melainkan Anwar Ibrahim !!

Antara tuntutan LGBT adalah :
1.Mahu perkahwinan sejenis diiktiraf di mana-mana negara
2.Gay dan Lesbian adalah naluri semulajadi manusia, harus didokong oleh pemerintah
3.Pertukaran jantina haruslah diperbanyakkan untuk melahirkan manusia moden
4.Kebebasan seksuality yang meliputi segala macam bentuk seksual

Sejak negara Malaysia merdeka, tidak ada pesatuan persatuan yang menyokong suara yang selaras dengan LGBT ini. Cuma dalam Malaysia wujud satu bentuk pesta seksualiti merdeka. Pesta seksualiti merdeka ini pula dimanipulasikan oleh pejuang LGBT untuk mempromosikan nilai songsang mereka ke dalam Malaysia.

Berdasarkan dengan slogan "Tubuh kita adalah hak kita", maka LGBT selari dengan kebebasan hak yang diperjuangan oleh Anwar. Anwar Ibrahim yang merupakan figura kebebasan cenderung untuk mengangkat martabat ini dengan kebebasan dan pendemokrasian hak yang terkandung dalam falsafah liberalismenya. klik sini
Falsafah Liberalismenya jelas apabila Anwar dengan jelas sering menyebut nama Adam Smith dan John Lock iaitulah tokoh liberalisme. Liberalisme adalah fahaman yang membebaskan hak manusia dari cengkaman agama. Agama seperti mana yang diketahui oleh umum merupakan institusi yang paling menentang lesbian, gay, biseksual dan transgender. Samaada agama Islam, kristian mahupun agama-agama lain di dunia ini kesemuanya menentang LGBT. Maka dengan fahaman liberalisme secara automatik pasti mendokong LGBT ini.


Gerakan LGBT mahu membebaskan cengkaman agama untuk terus mengikuti naluri songsang golongan minoriti ini. Itulah sebabnya kita lihat pemikiran Anwar selari dan senada LGBT. Bukti di bawah ini sudah cukup untuk mengatakan bahawa Anwar memang pejuang LGBT :
1. Anwar menyokong NGO-NGO yang songsang ini dengan mengatakan inilah hak manusia.klik sini
2. Landasan pemikiran Anwar selari dengan liberalisme.Liberalisme adalah Falsafah yang membebaskan hak seseorang itu dari cengkaman dan hukum agama.klik sini
3. Anwar diiktiraf sebagai tokoh moderate islam. Moderate islam selari dengan Islam liberal yang mengatakan bahawa homoseksual tidak salah dan dibenarkan dalam Islam. klik sini
4. Tingkah laku Anwar yang meliwat Azizan, Sukma Darmawan, Saiful Bukhari dan banyak lagi menunjukkan homoseksuality adalah kehidupan Anwar.
5. Parti Keadilan Rakyat yang diperjuangkan oleh Anwar selari dengan konsep equality persamaan. Persamaan dari segi apa? Persamaan dari pelbagai aspek termasuk menyamaratakan lelaki dan perempuan, sama dengan biseksuality.

Kesemua bukti ini jelas, Anwar merupakan pejuang LGBT di Malaysia. Apa lagi bukti yang harus dikemukakan selain daripada bukti yang kuat iaitu Anwar memang seorang Homoseksual. Bukti jelas di depan mata kepada semua masyarakat Malaysia. Kebebasan, kesamarataan dan hak asasi manusia itu telah diretorikkan oleh seorang pakar retorik sehingga gagasan itu seperti menyamai nilai-nilai murni dalam Islam.

Pada hakikatnya kebebasan adalah bermakna kebebasan meliwat, kesamarataan adalah bermakna menyamaratakan lelaki dan perempuan, dan akhirnya hak asasi manusia itu bermakna, homoseksual itu adalah hak manusia yang tidak perlu dipersalahkan kerana ia juga merupakan satu hak untuk hidup.

Awas, sokongan anda kepada Anwar Ibarahim adalah sebenarnya membawa saham anda kepada neraka !!!!

1 comments:

Anonymous said...

tujuan utama prjuangan islam libral adalah untuk mematikan 'roh jihad' ummat islam....roh jihad ini lah yang palig ditakuti oleh orang zionis....mreka boleh berkompromi dengan hak kebebasan beragama..tetapi bukan dengan semangat jihad yang menjadi halangan cita-cita mereka menguasai dunia....

Post a Comment

 
© 2009 | EMANG DA GALILEO |