KES ANWAR : MUKA BOLEH MENCERMINKAN PEMBOHONGAN.


MUKA BOLEH MENCERMINKAN PEMBOHONGAN.


Ahli saintis kini telah menemui satu sistem untuk mengesan pembohongan. Alat atau sistem ini mengaplikasikan gelombang kecepatan denyutan nadi, denyutan jantung, tekanan darah serta bentuk mimik muka dan mata.

Seseorang yang menipu akan terpancar di wajahnya kerana perubahan emosi dalaman. Pengkaji di Institute for Neural Computation San Diego (Akademi Psiko-fisiologi) mengatakan bahawa emosi mahupun naluri seseorang akan disalurkan ke bentuk mimik muka. Berlaku perubahan di muka adalah cerminan daripada hasrat dalaman seseorang.

Kini program komputer yang berdasarkan aritmetik dan gelombang dapat mengesan pembohongan seseorang.

PERUBAHAN MUKA adalah cerminan daripada hati dan emosi dalaman seseorang mempunyai perkaitan yang kuat. Maka dengan ini, kita akan dapat mengenali pembohongan seseorang melalui bentuk muka dan matanya.

Berikut adalah dalil Quran yang mempunyai perkaitan yang sungguh rapat dengan hal di atas :

1. Surah Al-Hajj ayat 72: "Apabila dibacakan ayat quran kepada mereka, maka kamu akan mengenali dari MUKA orang kafir yang mungkar.

2.Surah Al-Ahzab ayat 66 : "Hari yang akan memperlihatkan MUKA-MUKA mereka berubah-ubah dalam neraka, lantas mereka mengatakan sungguh malang nasib kami kerana tidak taat kepada Allah dan rasulNya".

3.Surah Al-Zumar ayat 60 : " Di hari kiamat nanti, engkau akan melihat orang yang mendustakan Allah , MUKA-MUKA mereka kesemuanya hitam....

4.Surah Muhammad, ayat 30 : " Jikalau kami (Allah) mahu, tentulah Allah memperlihatkan engkau, tentulah engkau mengenali mereka dari TANDA-TANDA MUKA mereka (samada menipu atau tidak). kamu akan mengenali mereka dari PERMAINAN KATA-KATA. Sesungguhnya Allah mengetahui perbuatan kamu."


Kesemua ayat di atas menyatakan bahawa ada perkaitan yang kuat di antara MUKA dan ISI HATI.

Kami mengharapkan agar Anwar Ibrahim dapat diuji dengan psiko-fisiologi untuk mengenali PEMBOHONGAN yang selalu beliau lakukan.

Secara spesifik isu ini, kami banyak melihat muka Anwar saling bertukar-tukar dan bentuk mukanya menampakkan banyak penipuan. Bentuk-bentuk muka ini dapat dilihat dari pelbagai siri-siri video apabila beliau ditanya oleh pihak wartawan.

Ini dapat dilihat daripada pelbagai video,Apabila ditanya tentang :
1-Soalan yang ditujukan tentang sumpah.
2-Gagasan 16 september.
3-Bilangan Cross-Over (lompat parti).
4-Mainan kata-katanya dalam pelbagai siri ceramah retoriknya.
5.Temuramah di BBC dan Al-Jazeerah
6.Mengelak dari disoal oleh wartawan daripada khasnya UTUSAN.Secara natijahnya, banyak bentuk muka Anwar menampakkan PEMBOHONGAN .

Kami mengharapkan pihak kerajaan memajukan aplikasi ini agar AGEN YAHUDI ini tidak terlepas. Jikalau keputusan Mahkamah tidak menyebelahi Saiful, maka DNA haruslah diambil. Kami mengharapkan juga usul di parlimen tentang DNA dikaji dan diterima.
Kerana banyak konflik politik tanahair kucar kacir disebabkan partikel munafik ini.Wassalam.
EMANG PSYCHOTIC KILLER

4 comments:

Anonymous said...

salam bro...


macam beginilah artikel-artikel yang rakyat mahu..

keep on it!!!!!

fcuk_pakatan said...

anwar takde egg!

fcuk_pakatan said...

teruskan pukulan TKO utk Anwar ALJUBURI!

EMANG said...

aja aja fighting!!!!

Post a Comment

 
© 2009 | EMANG DA GALILEO |