Kereta Ford & Kereta Perdana (Joe Jackson & Anwar Ibrahim)

Keranda Khas (Ford) Untuk Anak


LONDON: Seorang bapa memberi penghormatan istimewa kepada anaknya yang begitu fanatik terhadap kereta dengan membina sebuah keranda berbentuk kereta Ford Focus.

Penghidap sawan, Joe Jackson (gambar), 18, menyimpan wang untuk membeli kereta idamannya itu apabila dia meninggal dunia selepas diserang penyakit berkenaan 20 April lalu.

Meskipun berdepan dengan kesukaran belajar dan menjalani pembedahan memasukkan dua batang titanium di belakang badannya, Joe suka memandu di kawasan lapang di kediamannya di Lower Caldecote, Beds.

Semalam, dia dikebumi dalam keranda berbentuk kereta itu yang dibuat oleh bapanya.

Peniaga alat ganti kereta, Andrew berkata: “Dia hanya hidup untuk kereta dan sentiasa impikan sebuah Ford Focus. Sewajarnya dia memiliki kereta itu.” - Agensi

Sumber- Harian Metro

_______________________________________________________________________________

Kereta Khas (Proton Perdana) Untuk Anwar


MALAYSIA: Ahli Blogger AIDC (AnwarIbrahimDotCom Club) dan BPN (Blogger Pembela Negara) memberi penghormatan istimewa kepada Anwar Ibrahim yang begitu fanatik ingin menjadi Perdana Menteri Malaysia dengan hadiah berbentuk kereta Proton Perdana.

Penghidap penyakit angan-angan, Mat Jenin Anwar Ibrahim (gambar), 61, menyimpan angan-angan untuk menjadi Perdana Menteri dengan meminta bantuan kewangan daripada kuasa besar Amerika dan sekutunya Israel sejak keluar daripada penjara.

Meskipun berdepan dengan kesukaran membentuk kerajaan pada 16 september, Namun sebahagian penyokong fanatik Anwar rela ditipu free-free oleh idola mereka. walaupun berkali-kali kena tipu oleh Anwar, penyokongnya tetap setia. Inilah sifat yang baik yang harus kita contohi daripada mereka "setia". Kesetiaan kepada Idola walaupun idola tersebut mengencingi penyokongnya free free. Kena tipu hidup-hidup.

Bulan Julai nanti, dia akan dibawa dalam kereta perdana tersebut untuk mengelilingi Mahkamah Tinggi Malaysia.

Ahli AIDC dan BPN berkata: “Dia (Anwar Ibrahim) hanya hidup untuk ingin menjadi Perdana Menteri dan sentiasa impikan ingin menaiki kereta Perdana. Sewajarnya dia memiliki kereta itu.” - AIDC dan BPN News.


Sumber - Psychotic Killer





13 comments:

Anonymous said...

eeeii....bang nuar dapat keter...bang nuar dapat keter...boleh la bawak mak jalan2 ya nyahh..kita pusing2 Putrajaya & Cyberjaya..AUWWW.. mak suka nyah...salam dari nyahdotcom...

Pondan Alaf baru said...

wukakakakakakakaka...

korang punya idea ni patut dpt anugerah kreatif dan inovatif..


woi, aku terhibur..hehehehe

The Hobbit Frodo said...

muhahahahhahahahahahhahahahahah .... klaka giler!

Anonymous said...

bang war..nk tmpang keter bang war..nk duk ats riba bang war yg empuk 2

buaya said...

salam..
sindiran yg menarik...
teruskan usaha murni ini..
bagi pyokong Perosak Rakyat sedar sket..

hahahahahahah

buaya said...

ni blog sy

http://buaya-merah.blogspot.com

ladybird said...

hahahhahahhahahahhahahhahahhahhhhhhhaha
ahaaaaahahhahahahahhahhahhahahhhh

kelako giler

Anonymous said...

Auww...seronok naik keter bang nuar hari ni...pusing2 di kediaman bang nuar di PutraJaya..jangan jeles nyahhh...heiii..beratur la ambik nombor kalau nak naik keter bang nuar...hehehe..kami makan aiskrim bersama2 nyahhh..mula2 mak 'aiskrim' bang nuar,after that,bang nuar 'aiskrim' mak...AUWWW..geli mak,nyahhh...salam dari Nyahdotcom..

Nyahdotcom said...

bang nuar,jangan lupa isi minyak petrol taw...nanti kalau minyak abis,mak tak gagah la nyah nak tolak poton pedana ni...

Apa Barang said...

huhuhuhuhuhu..

nyahdotcom..

seronok ke naik POTON PEDANA dgn abg nuar?

Nyahdotcom said...

Seronok nyahh...bang nuar siap tempah lagi 6 Poton Pedana ni,nak bagi kat anak ikan kata nya...heheee..AUWWW..salam nyahhh..

SmartDeath said...

kehkehkehkeh..

klakarrr arrr..


wei, kitorangpun nak naik Poton Pedana weii

Nyahdotcom said...

heheheee..meh lah nyah kalau nak naik..mak tak kesah la nyahh..lagipon bang nuar kan suka 'naik' ramai2..jom kita pergi Penanti,manala tau boleh minum cendol bawah pokok...macam haritu...lagi satu nyahh..jangan lupa kain balut tengkok bang nuar tu..manala tau terkehel lak tengkok bang nuar...pasal 'perjalanan' masih jauh lagi..
salam nyahhh....

Post a Comment

 
© 2009 | EMANG DA GALILEO |