Analisa Tentang PASPAS Tidak Membangunkan Islam, Malah Mencemarkan Nama Baik Islam :

1.PAS suka makihamun orang..cakap Tuhan samseng
2.PAS suka mengutuk..cakap Tuhan mencarut
3.PAS nak sokongan..cakap undi kapir dapat pahala
4.PAS nak hidayah..cakap orang kafir punya bacaan Quran lagi bagus
5.PAS nak memecahbelah orang islam..cakap sokong PAS dapat syurga..tak sokong jadi kafir!
6.PAS nak keadilan..maka PAS akan ampunkan penyokongnya yang telah banyak buat maksiat dan caci maki
7.PAS nak glamour..maka PAS nanti kata sembah tookong kafir pun tak apa

PAS sekarang sudah jadi geng baik dengan bapak syaitan (DAP) (PAS pernah beri gelaran itu dulu).. ..untuk apa?? untuk undi..maka apa saja yang DAP buat PAS akan angguk. tapi apa DAP buat untuk islam??BN yang membangunkan ISLAM HADHARI, PAS pula menghalang dengan mengatakan islam baru, tapi bila DAP buat projek babi, PAS cakap boleh..Pas suda menyokong tindakan yang tidak betul disebabkan kawan dalam pakatan, memusuhi benda yang baik (Islam Hadhari) disebabkan bukan kawan polotiknya. Ini namanya politik lebih tinggi dari Agama!!!!
____________________________________________________________________
Apabila Pendekatan Traditional Cuba Bermain Politik, Maka akan Kelihatanlah Suasana Yang Kacau Dan Tidak Tersusun Dalam Agama Disebabkan Golongan Traditonal Itu Hanyalah Baik Untuk Orang Kampung Sahaja, Tidak Pada Masyarakat Civil. Mereka Menganggap BahawaKononnya politik Mereka Adalah Baik & Bagus.Tanpa mereka sedari, PAS telah terpalit dan terjebak dalam falsafah pluralisme yang dibawah oleh Pahaman Demokrasi Ala-Barat :

Cara kedua: PAS akan CAP kafir/murtad kepada sesiapa yg tidak sokong PAS.

Cara ketiga: PAS akan ubah tafsiran Quran, Hadis dan Hukum ikut selera politiknya demi menakutkan orang islam.

Cara keempat.: PAS seolah olah mengampun kan dosa penyokongnya yang bermungkar hanya kerana politik. Anwar dengan kes liwatnya, Ellizabet dengan budak PKRnya, Karpal dengan kekurang ajarnya menyaman Sultannya..Khalid dengan lembunya dalam kes UiTM dan melayu dan banyak lagi yang dianggap positif oleh golongan atasan PAS.

Cara kelima: PAS akan kutuk apa saja benda baik yang orang lain buat..sebab PAS sudah MALU sebagai parti islam tidak menyumbang apa apa pun untuk islam..maka sebab tu PAS tolak imam, mufti, ulamak selain dari PAS.

Cara keenam..PAS akan sokong babi dan tookong org kafir untuk dapat sokongan org kafir menentang BN yang banyak mendatangkan kebaikan dan kejayaan kepada Malaysia.

Apa nak dihairankan..Orang bukan islam sokong PAS sebab PAS dah mula sokong babi..sokong org kafir yang makan babi sewenangnya baca ayat Quran..tapi sebenarnya org kafir tu PIJAK Quran.

____________________________________________________________________
Satu hari nanti PAS akan kata sokong TOOKONG org kapirpun dapat pahala..la ni DAP dah dapat pahala dah....
Hakikatnya pulak..org islam sendiri dah mula MENYAMPAH dgn PAS..sebab tu PAS skrg HIDUP dgn kuasa org kafir.! PAS dah sama taraf dengan org kapir!
Pas menjadi patung mainan orang kafir untuk menjajah Islam..

anwarkencing & accordblack
_________________________________________________________________

0 comments:

Post a Comment

 
© 2009 | EMANG DA GALILEO |